2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın şık standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını belirlemek yürekin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve internet sayfalarından yanılgı mesajları düzenıp almadığı gibi ziyaretçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile alakalı bilgelik toplar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz zayıf malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı kucakin sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da Yangın çıkış kapısı istanbul nitelendirilir.

Hastanelerde ve Sağlık Merkezlerinde Yangın Emniyetliği Hastaları ve dirimlik ekipmanlarını maksimum seviyede esirgeyici en içli kendiliğinden ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yangın Kapısı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından yapılmaktadır.

Report this wiki page